Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel


björkarna nu
björkarna nu

grönt vattenfall

grönt vattenfall

varje knopp

varje knopp

föds på nytt

föds på nytt

ur träda
ur träda

in till liv
in till liv






Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-10 08:50



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Kul, båda våra senaste har spegeltema, om än på olika sätt... fin vårhyllning!
2023-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP