Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig hårt och brutalt (Känsliga läsare varnas!)

 

 

älska mig hårt och brutalt

men gör det ej analt

älska mig som bara du kan

visa mig att du är en man

 

älska mig länge och väl

det finns tusen skäl

låt oss njuta natten lång

hör lustans lovsång

 

bry dig inte om jag kvider

när jag på dig rider

ibland gör kärleken ont

det är som krigets front

 

en strid mellan ont och gott

utan att det avfyras skott

vems vilja håller ut

vem står kvar till slut

 

i finalen segrares extas

champagne ska avnjutas

förloraren ej lottlös går

den ett extra nummer får

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-05-10 10:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi gillar alla olika saker
Vid olika stunder
2023-05-14

    Max Poisé
Här förväntade jag mig en brutal text, men inte blev jag besviken dock är den vacker i sitt sköte men inte banal…
2023-05-10

  Kungskobran VIP
Tag för dig när kärleken bjuder
bög eller luder
det spelar ingen roll
bara du har koll
2023-05-10

  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn.
2023-05-10

  Charles Abrams
Nice! No anal needed u say..
2023-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP