Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är film och vad är inte film


fråga den som vet

Var är lägenheten med inredningen?

Fråga hyresvärden, men du, vi inreder inte
själva inför visningen, bara flytta alla saker.

Styling

så viktigt för oss här i Backa Röd.

Ja, jag vet för vem vill hyra utrymmet i en misär?

"Misären!

Nej, nej, nej och återigen nej!

Här krigar vi Inte...

Jo, för det gör dom andra!

Vilka, vuxna människor krigar inte.

Var kommer du ifrån, om Jag!!. får fråga!!

Du vet väl inget om oss, styling vad är det?

Tjejer, vi måste fortsätta, vi har ansvar...

Jo, jo för vem?

Oh, Gud hjälpe mig!

(Förmannen kommer in och är ansträngd)

Vi har två lägenheter på visning om några dagar
stylings gruppen är på väg och det kan inte vänta.

Vilka lägenheter ska vi till?

Ni ska inte till några,
det är den här och den under oss.

Men vi är ju här!?

Ja, det är det som är problemet.

(Så när filmteamet packat ihop summerar vi)

Vad gick bra och vad gick åt helvete.

Precis så är det.

Ja, i Backa Röd gör vi så, alltid.

Sluta nu, vad jag ångrar att vi kom hit.

Vem gör inte det




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-10 10:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bokmärkerförståsgenasttextenförattlättarehittadenigen. Enutmärkttextsomutmärkersig.
2023-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP