Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vilda

Min vita varg,
du gör min värld
så mycket större
men jag gör din
bra mycket mindre
en hel kontinent
av liv,
som bara väntar
på dig,
på dig och dina kliv
och alla mil
som bara tigger om
att springas
men du,
du går med mig
längs med kanten,
invid stranden
efter vägen
så när,
när ska du
och när ska jag
få gå rakt ut
i vårt vilda,
när ska vi
få bli vårt vilda
du och jag?




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-05-10 11:00



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
"Ingen fara,
jag ska bara.."
Kommer hit
och trillar dit.
Vilja mycket.
Sista rycket
kanske funkar..?
(Livet lunkar).
2023-12-10

  kriya
begränsningar kan ibland göra en fri på vissa sätt som inte alltid medvetet går att förstå.
2023-05-13

  Respons VIP
Får mig att tänka på filmen ”The Wild” som jag gillar mycket liksom denna dikt om längtan till det vilda.
2023-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP