Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skiner

 

 

tiden still

och då

 

i tystnad

svävande kvar över 

staden

 

med sommar

utan ord bara

svagt

 

på innergårdar

ännu 

dofterna inuti

 

och barndom

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-10 16:45



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Så väl fångad stämning!
2023-05-10

  KYREUS of Sweden
drömmar
ÄR
verklighet
2023-05-10
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP