Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


"Jag ska skynda mig att älska"

 

Där jag nu sitter
i mitt fönster
ser jag hur solen
väcker liv
denna skönhet
som berör
ger mig helt nya
perspektiv 

För absolut inget
är för evigt
nej vår tid
den bara går
att jag ska skynda mig
att älska
är det enda svaret
jag nu får

För min lust
den är oändlig
och all min längtan
lika så
ja jag fortsätter
oförtrutet leta
efter all kärlek
jag kan nå

Ja jag ska njuta
kära vän
njuta som ingen
annan gjort
sen kan jag
kanske ändå vara nöjd
trots att livet
går alldeles för fort

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-11 13:08



Bookmark and Share


  Mfredrik VIP
Mycket bra!!
2023-05-13
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP