Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskande

Viska
vi ska bara viska
låt det inte skava
låt oss bara vara
vara varelser
vara till
vara still.

Vi behöver inte allihopa
höja rösterna och ropa
vår harm
i världens larm
hörs mer
när tonläget
skruvas ner.






Bunden vers (Rim) av Lena Staaf VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-05-11 20:46



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa, de är nog mer effektfullt att viska ut budskap i lugn ton. Jag håller med.
Du skriver bra!!!......viskar jag nästan ljudlöst.
2023-05-18

  Kajan VIP
En bön om ödmjukhet, välbehövlig i högsta grad .
2023-05-15

  Lottie Ålhed VIP
Den som gapar (och skriker) för mycket mister ofta hela stycket kom till mig då jag läste din dikt. Tystnad och kroppsspråk kan ibland ”tala”mer.
2023-05-15

  BenGust VIP
In a silent way, deklamerade redan trumpetaren Miles Davis med en LP-titel.
Hans tonspråk var ofta nedtonat. men icke desto mer effektivt.

2023-05-13

    Max Poisé
Vi ska viska…
Snyggt!
2023-05-12

  Öknens Ros VIP
När alla ropar hörs ingen, när en ropar urskiljer man orden.
2023-05-12

  Respons VIP
Ord som bildar nya ord på fyndigt sätt och meningar som skapar mening. Tack för den!
2023-05-12

  Kungskobran VIP
Jag vill inte vara en mes
skriker mig trött och hes
men ingen hör på
mig inte förstå
2023-05-11

    Sefarge VIP
Scchjoo men visst!
;)
2023-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP