Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


startblock


Klara färdiga..


Sommaren står i
startblocken
väntar på startskotten

snart slår de ut
i björkar och snår

Nu smäller det!
Sommaren rusar iväg
längsmed majsträckan

rundar junikurvan
sträcker ut på
julirakan

och noterar årsbästa
när hon spränger
augustisnöret

Sommaren pustar ut
ruskar av sig rosenbladen
och lägger sig till ro

i luften
ligger dess aura kvar
ända tills hösten
spänner på sig skorna

och ger sig av





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-12 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP