Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luguber Ljuger

Dadaisten
olja
i
ögat

lamarckisten
olja
i
ögat

falangisten
olja
i
ögat

duschnudisten
olja
i
ögat

knarkarpapisten
olja
i
ögat

olja
i
ögat

OLJA
I
ÖGAT

ÅL
JA
I
Å
KATT




Fri vers (Fri form) av Kämpendahl VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-12 19:28



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kämpande 1000-brödra
sardin fångad i dalen
Sen inlagd i burk
med Poet.se
olja?
;)
2023-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Kämpendahl VIP