Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Än blir det mörkt

Än blir det mörkt om kvällarna
än förlorar ljuset dygnets slag
Men som alltid kommer det vända
snart blir natt kortare än dag




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-12 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP