Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig Doris

Min bästa tjejkompis, min själsfrände och vän
Vi har delat så många minnen tillsammans igen och igen
Vi har skrattat och gråtit, vi har stöttat varandra genom allt
Och jag vet att du alltid kommer att finnas där när jag faller

Du är så mycket mer än bara en vän för mig
Du är min själsfrände, min förtrogna, min allt
Du har alltid varit där för mig, genom tjockt och tunt
Och jag är så tacksam för allt du har gjort för mig

Du är den som jag vänder mig till när jag behöver råd
Du är den som jag skrattar med när jag vill ha kul
Du är den som jag gråter med när jag känner mig nere
Och jag vet att jag alltid kan lita på dig, min kära vän

Så tack för att du alltid har varit där för mig
Tack för att du har delat dina glädjeämnen och sorger med mig
Tack för att du har varit min bästa tjejkompis
Och jag lovar att jag alltid kommer att finnas där för dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Diana,VC
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-13 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana,VC
Diana,VC