Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa

I blåsten står hon stilla,
hon tål den, kall och rå.
Med kylan lär hon binda
och kinden har blitt grå.
På den ros som hon burit
har vartenda blad skurits,
svurits och älskats och glömts.
På det ljuva livet
har den tömts.




Bunden vers av Hanna Winnerby
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-13 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Winnerby