Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten speglar bara mina egna tankar och är inte vägledande eftersom jag ska flytta och lämnar mitt utrymme i Backa Röd till nästa hyresgäst, hoppas verkligen att undercover slipper de-efterhängsna...


Slagord, "Ge gräddhyllan tillbaka till Islänningarna"

Skönt, det gick så bra på visningen.

Exakt, perfekt i tid och rum.

Vi behöver mata fiskmåsarna med torsk
så området, gräddhyllan blir konstnärs...

Ska inte Backa Base (BB) vara här?

Nej, det ekade för mycket när vi testade ljudet.

Ok, men vi hittade en med lovande röst.

Fisk-mås(te)n?
(brukar leta: fisk, fågel eller mittemellan)
Nej, absolut inte.

Jag tror hon blir perfekt för BB fråga BG...

Ja, eller något sånt för en näbbgädda här, nej!

Tänkte nästa visning i de orörda husen så här...

Ett data program i Bo Butiken där utrymmet
fylls på med tillval och vid flytt visas spec nr.

Du menar en stylad visningslägenhet och sen
får de tio första var sin lägenhet efter program
som de fyller i sina tillval som godkänns efter?

Ja, kostnadseffektivt och säkert, hm behöver
3 delområden igen, varför ändrades det blåa?

Känns som terroristerna tagit över alltihop.

Har ni delat ut tävlingsformuläret ännu?

Krimgåtan "Vilka är terroristerna" den kommer
vet bara ännu inte vilken ålderskategori det är..?

-Vuxna som krigar om Blå-Orange-Röda färgen.

Så tror jag också, dom la sig och gjorde allt blått.

Nej, det här är ingen elak text

undercover hyresgäst

BB

(alla är barn i början)

Ligga i ligga i sträva efter rätt ideologi

"Du kan väl inte skriva "undercover" nu har du ju avslöjat"

Den textraden får jag arbeta med lite extra mycket.

Mig själv




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-13 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP