Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurs nu vid 16:00

Kom på kurs med mig
Posera naken i konstiga positioner
Jag kallar dom lady stands
Går bra med män
Jag är utbildad estetare
Så teckningarna blir alltid
Fantastiskt naturliga och snygga

Man får ingen ersättning eller paus
Linnégatan 2b 16:00




Fri vers av Charles Abrams
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-13 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams