Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad fin du är

Vad fin du är,
fantastisk,
vacker,
trygg,
magisk,
underbar,
så fullkomligt oemotståndlig du är.

I våra olikheter är vi alla helt unika. Vi har alla och kommer för alltid att ha våra fel och brister. Vi bär vår egna historia, i ljus och i mörker, men oavsett kommer aldrig någon, någonsin igen bli den unika människan du är, just här, just nu.

För mig är det magi, för mig är tanken svindlande, för min del växer ytterligare tankar inom mig.

Vem är jag att döma människor jag dagligen möter, då livets dom ändå ständigt slår ner mot oskyldiga i vår värld, lika skoningslöst som hammaren slår mot städet. Vem är jag att låta bli att se det bästa och vackraste i människor jag dagligen möter, då allt vi har att dela är den sköra tråd vi kallar liv.

All kärlek!




Skapa | Skriva av En rastlös själs tankar
Läst 198 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-05-13 21:09



Bookmark and Share


    Påfågel
luftburen
smitta
värme
2023-05-16

  ResenärGenomLivet VIP
Tänk om alla kunde tänka så här...så annorlunda allt skulle bli...tycker mycket om din dikt...
2023-05-15
  > Nästa text
< Föregående

En rastlös själs tankar