Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna i julas, glömde bort den, hittade den igen. Så den hamnar här!


Sakta, stilla, sniglar

Sakta, stilla, sniglar.
Samlas, fallande, krigar
på grusgången fryser,
vid lampstången, myser.
Drivor som ökas på,
pulkpojkar som vägrar gå.
Stilla snöar Stockholm.




Bunden vers (Rim) av Hanna Winnerby
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-05-14 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Winnerby