Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägur sälsynt

Vägur sällsynt,
sällsamt strövar.
Moloken gång
över tråg och spår.
Tankar, gruvar, saknar.
Vägur ses sällan.
Bortom tåg och över bräder,
bakom vrår, bort mot städer
står de orörda.
Dock berörda.
För de mitt hjärta blöda.
Vägur sällsynt, vägur ströva.




Fri vers (Fri form) av Hanna Winnerby
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-05-14 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Winnerby