Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: Målning av Theodore Gericault, 1817-1820.


trismegistos

 

tre sinnen omslingrade
i nattens sena timma
det maskulina trumfas
av det dubbelt feminina
reslig mast söker sig
än till den ena,
än till den andra
välkomnande hamnen
där vällustens vågsvall
sköljer översinnlig pir
små stön av välbehag stiger, stiger
och sensuella fingertoppar
målar lustans kustlinjer
alltmedan lekande tungspetsar
utforskar gåshud bestänkt
med små, söta svettpärlor,
läskar sig med kättjans safter
och dunklet fylls utav
sammansmälta skepnaders
dionysiska blickar

 *          *
       *

tredubbel vällust
bryter vardagens
f y r k a n t i g h e t

 

©MagisterZ

 




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 117 gånger
Publicerad 2023-05-14 16:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det har påpekats för mig att jag sovit på min poetpost xD Inte en så värst rimtät vers, nej. (Kanske rimming mellan raderna, vem vet?) Det jag for efter var att jag fann ett skönt flyt i texten :)
2023-05-14

    ej medlem längre
Snitsigt rimmat! Och väl balanserat bildspråk, med snygg avslutning. Mycket bra!
2023-05-14
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ