Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina tankar i en gott och blandat påse...


Flickan på stigmalmstorg

Gör inte så!
Säg inte att jag är förälskad,
för det är jag inte.
Lite tankspridd bara.

Lite för många
flickor att tänka på.
Som hon på stigmalstorg,
henne glömmer jag aldrig.
Hennes mörka hår och hennes blick
som såg på mig
med mintblandad förtjusning.
Precis som tuggummismaken
hon gav mig.

Jag känner den fortfarande.
men verkligen ingen förelskelse.

Hennes höfter som sedan svängde
mig till ljudet som försvann i våran bubbla.
Tills hon gick utan spår
i den reginga augustikvällen.

Ni förstår mig aldrig.
Mitt sinne är för komplicerat.
Ni fattar inte att jag inte vill
leka runt med folk.
Vill inte såra
varken dig eller mig.
Jag kommer att ha kvar
min bubbla gemtemot er.
Kan släppa in
men inte ut.

Hjärtekross är inte min stil.
Mera plåster till själen!
Fler moln till foket!
(men utan regn då)
För regn krossar alltid mitt hjärta.

ALLTID









Fri vers av verkligen
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-08-13 22:16



Bookmark and Share


  Paraply
jo det var gott och blandat som blev
salt och blandat med några salttårar inuti
men sen var det tillochmed lite roligt
folks tankar är roliga
eller iaf intressanta
fast det skulle vara jobbigt om man hörde vad alla tänkte
fast ibland undrar man jättemycket vad folk tänker på
fast alla ska ju kunna tänka ifred
fast vissa vill ju dela med sig
fast för mig räcker det med sånna här småpåsar ibland
det är mysigt
tack sötnöt snart har du en busstid

och det var skönt att läsa nånting sånhär
2006-12-12

  Samndra
Va en speciell känsla att läsa den här, gila den ^^ =) //san
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen