Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viken vid hjärtekorset

Åt höger mot husen
tjurar det blåa.
Till vänster skimrar rosa
blygt bakom granskotten småa.
Sötvattenytan bär
hela sagans tunga vikt
med solpastellen, näckrosen
och allt som blir min utsikt.
Solen inför kvällen är
skygg och söt att hon rodnar.
Själv sitter jag
med koppad tjär
och vill härmed vara vålnad.




Bunden vers (Rim) av Hanna Winnerby
Läst 420 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2023-05-14 22:00



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Utsökt!"egensinnig"
Lyrik att njuta av!
;)
2023-05-25

  Lustverket VIP
Säregen, originell ton. Vacker.
2023-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Winnerby