Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jättebra på att tappa bort saker

Jag har blivit jättebra
På att tappa bort saker
På att förlora dem
innan de återfinns igen
så pass bra
Att jag ibland
Glömmer bort vad jag förlorat
Inte märker att det är försvunnet
Innan det blivit återfunnet
Men nu märks det
Och jag vänder uppåner
På min inre tillvaro
För att jag det jag söker
Inte hittas
Jag hade det nyss
Nu är allt så förbytt
Så säg mig tanke
Säg mig min själ
Var har jag lagt det
Som i grunden vill mig väl




Fri vers (Fri form) av tomfolke
Läst 57 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-15 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke