Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nu ska vi tänka


Dänka


Morsan brukade
dukarna dänka
utan att stänka

nu ska jag tänka;

Kan någon tanke
ett rimord mig skänka?
med pannan i veck
jag blicken försänka

tuggar en jenka
som varande änka
sorgerna dränka
uti en sänka...

Skojar bara!
vill inte er kränka:

Stjärnorna små
uppå himmelen blänka:-)




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2023-05-15 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP