Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"En dag kanske jag har råd med egna väggar"


En roll som jag fick träna i

Och jag spelade livs roll, den som skulle bära mig
genom helvetets eld, och jag svarade "felringning.

Hur?

Bankrånare
Lämna landet
Minnesfonden
Avsäga sig
Vem är i behov av pengar
till sitt närmande
sina

Vem sjunger ut

Och vem tar emot

Kortet du fick av mig
"den lånade identiteten"
Är detta "jag i systerskap

Tillsammans i skimrande fana vi bäras två

men ändå så svårt att min roll planar ut nu

tills vi

"Om du inte avsäger dig, säger hon att det var du"

Jag?

Ja, som satte in alla pengar till fonden.

Dom kallar det schack matt

vi märkte ingenting




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-15 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP