Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tâm màn

 

 



Jag vill bara finnas

 

lite litegrann
Mellan molnens förflutna akter
Och den klibbiga hinnan på dina oslickade läppar


Jag vill bara smaka dej

 

Lite lite mera
Som skälvningarna på havets yta
Och essensen när du åtrår det du aldrig kommer att få

Björkarnas skira
fyller hålrummen i tiden
Som sorglösa akvareller och svärmande andetag

När du strök mitt hår och sa att jag var så vacker när jag grät


Och kläderna föll likt övermogen fruktan
Och förväntans flödande strilar

som gyllene Kintsugi

Rinnande ner i mina trasiga livslinjer

’And all my fucking feelings’ sjunger Lana och jag vet att livet bara är månvarv efter månvarv och ögonblick som aldrig stannar kvar

Och jag är så vacker när jag gråter och betraktarens blick är som fjärilsfladdrets manande mot det glas-artade seendet i mina slutna rum

Där vårregnet flyter tiden skirt absintgrön
Och Tankarna Gör oss hala
Gör mej öppen som sprickor


Och så skön som rå jord och vulkaniska andetag

Och tårarna bara Faller

Faller för att jag låter dej älska mej
Faller för att jag väntar på en sista akt

Faller för.

 

tâm màn

 


Mot månen fladdrar fjärilarna
Fria




Fri vers (Fri form) av Skatflickan VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-05-17 18:39



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Ja, var skall man leva om inte i orden eller i bilden och det nu är meningsfullt att skilja de två. I min läsning möter tyngd det luftburna. Här helas det motsägelsefulla och hålls mjukt och segersällt med en trollformel. Ädelmetallen i Kintsugi lyser klart.
2023-05-19

    Lena Söderkvist VIP
Stillsamt och sensuellt.
2023-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Skatflickan
Skatflickan VIP