Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den något mörka skymningsdikten

Ett sår upp i himlen,
en oinbjuden gäst,
som sått över betesmark
min svärta och min pest.

En spricka i en sky
för de som långsamt vandra
genom morgondaggen ny
utan längtan, plikt eller valla.




Bunden vers (Rim) av Hanna Winnerby
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-15 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Winnerby