Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vän med djävulen

Du bar på en vild sax
den slet dina händer med sig
men allt man såg
var en beväpnad galning

wax on
wax off
du lär dig nya strategier
och allt man såg
var en produktiv klippare




Fri vers av Månfare VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-16 04:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP