Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hajku (2)





Haj på att vara high
flying high
ny art av flygande fiskar




Bunden vers (Annat versmått) av Påfågel
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-05-16 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Påfågel