Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(89)

 

 

 

 

     om kvällarna fördjupade hon sig i sina studier 
proktologi var krävande och tog mycket av hennes tid i anspråk.
      hon hade länge drömt om att bli färdig;  
att äntligen få sin första patient, det silverglänsande proktoskopet som låg redo på bordet 
          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-05-16 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP