Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesins fiender

ljug
hyckel

kälkborgaranda

floskler
klyschor

smäktande nonsens
om ingenting

institutioner
inställsamhet

navelskådande
kärleksbabbel
tomgång om ex

fingerad helighet
i stil med olyckan
Paulo Coelho

pappersänglar
utan ärende




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-17 09:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En klubb för inbördes beundran.
2023-05-24

  OBlakho VIP
Just så upplever jag samtiden/ vår kultur

Också folk i övrigt.
Snyggt!
2023-05-17
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP