Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår stafett fladdrar vidare mot sommaren. Respons gav mig tre ord : Behövs, två, pippifågel. Varje medflygande poet tillför 18 egna så att bumerangen består av 21 ord. Regnbågen överräckes till Gunwale en gång till.


inflationens myrfaldiga storhetsvansinne (stafett 93)

 

 

Behövs redan tre

att motsvara två

 

Underskottet inflammeras

överallt elefantökande

värdet av kärnvapen, kärlekspar

 

 

Dårskapens (trippel)pippi(ppi)fågel

agerar bumerang :

 

fyrfota(in)fångar sig

spindelnät(ut)blottad

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-17 15:32



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Fiffig och annorlunda reflektion.
2023-05-17
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP