Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kakelväggen alltid i synfältet

Här
Nu
Jag har det
Prestationskrav
Jag gör det
Mer därtill
Trött
Frågande
Varför
För att få vila
Utan samvetets gnag
Kör alltid nära kakelväggen
Försöker stjäla tid
Snart certifikat på det
Utan min stulen tid
Hade själen vart utspridd
Över kakelväggen
Igen




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-17 18:31



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Vi växeldrar med oss själva, lustigt ändå, när tid inte kan vinnas, bara förbrukas, men, jag gör precis samma, vi människor lär oss aldrig.
Du skriver väldigt precist , mångas levnadssätt
2023-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP