Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1025.AGGELELD

1.JAG ÄR BANK´RUTT!
2."JAG" gick i KON`KURS!
3.DET SOM FÖRMULTNAR UNDER
BORJAR FORSA PÅ YTAN!

X.På JORDEN ÄR MÄNGDEN
av namn,
UNDER MARKEN RÅDER
TOTAL ORDLÖSHET!

1.Därför är "vagabonders" kittlar heta!
2.Nämn det högt och #EN KUKISJkvaDrat#
duker upp framför näsan!
3.#AGGELELD# ANVÄNDER VI MED!

X.I SOLENS SPEKTRA ÄR
grus också ÄDELSTEN!

1.Min gravitation är noll!
Vad gör man då?
2.HITTELÖN=LÅNASPELA=
VÄRDERAS ALLTID HÖGT!
3.HÅRDA STRIIIDER INLEDS
MOT KORROSION /S O $\!

X.X.X.
=###=###=###=
I slutänden är hat,
liksom kräkmedel,
i vissa fall
gliIider smidigt
=###=###=###=pkbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-18 08:11



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Inspirerande och kittlande ... BRA!
2023-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP