Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händelsehorisonten

Och orden jag ordnat

föll först rätt så långsamt

men fortare senare

spaghettifierades

 

Jag vet ingenting nu

då hennes pupiller

de fjättrade kunskapen

i kärlekens evighet

 




Bunden vers av Roggebogge VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-05-18 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP