Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Knäckt koden

Har löst koden
Den kod som går till hon

Hon som är jag

Fuck den pryda
Hon som är det grå

Trista

Fuck hon som inte vågar

Lever i ett parallellt universum

Där

Ger
Tar

Upplever jag

Tänker inte längre bli känslosam

Ser
Andas

Kommer

Kärlek.. ?

Lust

Jaa

Synd och skamlös

Längtan?

Smekningar

Ögon
Dem som ser

Ser långt in

Lämnar gnistor
På min hud

Smakar kyssar
Kön

Ord
Vad är ord

Jag ger
Det jag får

Inget annat är det
Någon sanning i

Inga lögner

Respekt

Där i
Ligger ömheten

Man får vara kåt
Man får längta

Vara
Bli
Ett

Vara mänsklig












Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 114 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-05-18 14:06



Bookmark and Share


  Koloristen
"Fuck den pryda
Hon som är det grå"

-Sådärja!
2023-05-23

  Gunnar Hilén VIP
Såja ! Energi ! Cha cha cha !
2023-05-18

    ej medlem längre
Fin och rik text..
2023-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish