Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När jag kom i dina drömmar

Jag var väl aldrig så vacker
Som när jag kom till dig
I dina drömmar
Jag var väl aldrig så skön
Som när du tog mig
Älskade
Kände mina höfter
Mot dina
När jag där

Omslöt din hårda kuk
Kom
I orgasmens
Ljuva skri
Mot din hals




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 88 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-05-18 20:02



Bookmark and Share


  Olof Johanson
Klimax

Fin
2023-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish