Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckade olyckor

Hon pratar vitt och brett
om varje oförrätt
att älta och att smälta
fast det aldrig tar slut
och det aldrig kommer
den naturliga
vägen ut.

Något att livnära sig på
något som alla måste förstå
att hon drabbats så hårt
att livet för just henne
är så svårt
att hon aldrig någonsin
kan friden nå.

Hon ser ingen annan
när hon ständigt måste
ta sig för pannan
hon missar att lyfta sin blick
för av egna olyckor
ger adrenalinet
henne en kick.




Bunden vers (Rim) av Lena Staaf VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2023-05-18 20:21



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Bra skrivet om den som fastnat i offerrollen.
2023-05-22

    Sefarge VIP

Jaa ältandet ett gift svår att ta sig ur.
Men det går? Tyvärr kan även
drog-missbruk ha sin orsak
till psykos o neuroser
Som sätter sig som
ett hinder för fort
-satt livsutveck
-ling( många
i smyg är de
s.k Tramadol
"personlig-
heterna"?)


2023-05-21

  BenGust VIP
Det finns rader av svärta i alla liv.
Men de färgar av sig om man
skyltar med dem stup i kvarten.
Man tar sig då inte vidare.
2023-05-20

  Blomma-Stjärna VIP
när man ältar förtret
varken ser man
eller hör
vad som sker
här och nu

snyggt skrivet om det!



2023-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om någon som borde ta av sig offerkoftan.
2023-05-19

  Kungskobran VIP
Mitt i prick.
2023-05-19

  Respons VIP
Fyndiga formuleringar och träffande beskrivet.
2023-05-18

    Max Poisé
Härligt tempo på denna..
2023-05-18

  cilax VIP
snyggt och bra om självömkan
2023-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP