Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå oändlighet

Ett hav av blå rosor

Får symbolisera 

Längtans färg

 

För i det blå havet

Och himlens djupa färg

Där ryms oändligheten

Lika tydligt

Som saknaden efter dig

 

Ett hav av blå rosor

Det vill jag nu strö ut

En gest av omtanke

En hälsning just från mig

 

Låt det blåa belysa

All min längtan och saknad

Hela vägen upp till dig 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-02 06:01



Bookmark and Share


  Susen VIP
Finstämda ord som berör
2023-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om längtan och saknad.
2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP