Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På en liten föreläsning, en vacker fredags eftermiddag


och lite till

Har du allt du behöver veta nu?

Ja, jag har kollat att det stämmer.

Hur många fick du?

Hm, så det räcker för anslaget.

Perfekt.

Tanken är män med små kukar som tycker
att det är en befrielse att ta bort den samtidigt
som den misshandlade kvinnan känner trygghet
i att den är bortskuren och dämpar hennes äckel.

Det är viktigt att hon får i sig vätska till kroppen.

Det bästa säger männen är att de får respekt
och ingen vet ju hur stor kuken var från början
vilken förståelse han besitter till kvinnorna.

Lite pulla-tio-n där.

Som meningen, man-i-pulera ännu mera.

Ha ha, så spännande!

Ja, oss forskare emellan, pungen ska dom ha kvar!

Den är underbar!

"Jag älskar känslan i handen, när jag myser med man"

Vem sa det?

Hon är i nionde månaden nu.

Grymt, där ser man.

Dränera spermier, tänk om han blir kåt och
behöver tömma sig, än är forskningen baby

Hoppas ingen fattar vad jag skriver, är off-ig.

Ingen idé att tänka så mer,
alla vet "allt för patienten"

Var det inte så läkaren sa, den manliga?

Nej, det var chefen.

Oh, fan och han har kvar den?

Vilken?

Tjänsten, så klart..

Ja, vad trodde du?

Offrat sig för Gud?

Sluta nu!





(Sen ser vi; studenterna lämnar lunchrestaurangen
på Universitets sjukhuset i Göteborg, dit jag flyttat)

Kan man skriva så..?






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-19 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP