Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Elav)brott lönar sig inte

(Elav)brott lönar sig inte.

Internet ligger nere
Det går inte att koka kaffe ... suck!

Men för h-e människa!
Om det här är dina värsta problem
kan du skatta dig lycklig!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2023-05-19 21:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För mig är det definitivt en mardröm, men jag förstår Björns tankegång och sympatiserar med den.
2023-05-20

  Lyrik
En vanlig mardröm för många...
2023-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP