Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan

Jag har förstått,
Att få gillar mig.

Jag är drogen du,
aldrig vill ha igen.

Jag är den sliriga,
Giriga.

Budet jag bär,
Jag är det,
Slagna.

Livet var inte snällt,
Nu droppar jag ut.

Hoppas, tror,
På ett lyckligt slut.




Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-19 22:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Drop out är bra.
Det behövs.
2023-05-20
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP