Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rytmens rubbningar

Andas stötvis 

Likt ett ofullständigt EKG

Fragment av ett liv

I en orytmisk rytm

Ett hjärtslag i taget 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-23 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP