Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sina spel


Skenheliga

Intakta
Är det bästa jag vet
spelar inte av falskhet utan av äkta sina egna toner
och håller sig på skenorna

Med andra ord:
vanligt bondfolk i sina proffsiga talangers tonspel som sig intakta skenheliga;)…

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-20 11:08



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
En dikt om rejälhet. Både dikten och det den handlar om behövs.
2023-05-21

  Susen VIP
En hyllning som heter duga. Fint skildrat
2023-05-20

    Sefarge VIP
Fin hyllning till gräsrötterna!
Som ej syns så mycket
"Ovan där" men Bonn-
förnuft överlever för
det mesta när Urban
-isterna kör sönder
sig själva i stress?
;)
2023-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP