Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den skog som var

Blickar
ut över den skog
som var

som gömde
en glömd husgrund
där vi grävde
efter minnen

mossdalen
blåbärsris och
kantarellställen

vägen
vi vandrade
ner mot sjön
metspön
över axeln

Hur lång tid
behövs för en skog
att växa åter?

Aldrig
får jag veta






Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-20 15:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om fina minnen som upplevdes i skogen som inte länge är kvar.
2023-05-22

  Kajan VIP
I vemod virad text, till det kalla slutackord som skräller .
2023-05-21

  BenGust VIP
Finstämd men lite sorgsen ton i ett kvardröjande skogsackord.

2023-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP