Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag kikade i


Fönstret av berusning

Ungdomarna var packade
Glada och högjudda

Som en spion
såg jag dussinet

Nog saknade jag den
Tiden då jag själv

Men i stället
Lyssnar jag på

Min objune gäst
Som gnager på tröskeln




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-21 04:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det finns många minnen från förr...både bra och dåliga...
2023-05-22

    Sefarge VIP
Bättre lyss på knapert
av en liten musa.
Än att onödigt
kraftigt sig
berusa?
;)

2023-05-21

  alicja lappalainen VIP
tiden går
2023-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP