Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8704

 

 

Svensk vapenexport

krigsmaterialinspektör

Algernon föll på

spåret tävlade ej i

slikt underhållningsprogram

 

Sverige i tiden

vapenindustrin går på

högvarv vapen till

krigförande länder är

politikernas försvar

 

börserna rusar

folket flyr undan bomber

sprängs av granater

nära maktens boning står

körsbärsträden i full blom

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-21 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP