Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration : Svit, en resa bland orden av Lottie Ålhed


Fatvan på Salman Rushdie

Tanken är fri
men de skrivna orden
kommer du aldrig förbi.
De förföljer dig år efter år
du värjer dig allt du förmår
men fatvan på ditt huvud sitter där
den blir för ditt liv ett ständigt besvär
den förföljer dig i evig tid
den blir din sista strid.




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-21 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP