Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till N.


vena amoris


en försilvrad ouroboros
kramar vänster ringfinger
det finger, som enligt de gamla romarna
dolde vena amoris; en direktlänk
till det mänskliga hjärtat

ögonen spejar och svansen vilar stilla
i reptilens öppna svalg
med ett fast, men ömt 
grepp om evigheten
är vår kärlek

b  e  s  e  g  l  a  d


©MagisterZ




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 106 gånger
Publicerad 2023-05-21 17:52



Bookmark and Share


  kriya
tycker att det är så intressant hur varje finger är kopplat till en viss energi som aktiveras genom ringen. lillfingret är exempelvis femenin energi och tummen maskulin om jag inte missminner mig. Och i handflatan ska man trycka för att aktivera sin själ.
2023-05-22

  rostspik VIP
Ouroboros, där lärde man sig nåt nytt!
2023-05-21
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ