Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STANKEN

En odör av obeskrivlig stank hade
börjat sprida sig i staden likt ett
virus vilket inverkade negativt på
befolkningen som även börjat ge
en obehaglig energi bland turism-
en i övrigt så för att kunna lokali-
sera varifrån odören kom började
man förhöra sig bland befolkning-
en som kunde peka ut den skyldige
vilket bara var att följa odören från
dit där stanken kom ifrån och av-
lägsna denna.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2023-05-22 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP