Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vill du bli min sommarromans", frågade jag och hennes jakande leende fick självaste solen att blekna...


sommarromans

 


ömt läppjande kyssar
duggar som stjärnskott
över silkeslent venusberg,
s a m m a n s m ä l t e r
med darrande länders
stegrande vällust;

en tjärn av sinnlig njutning 
i sommarkvällens spinnande sköte
väldoftande, välljudande
när skymningen täcker de tu
i aftonljummet skumrask



©MagisterZ




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 98 gånger
Publicerad 2023-05-22 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ