Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ljusglimt

Lyser upp dagen

Finns i hjärtats rum

Speglar mycket glädje

Livet sträcker ut en hand

Inget  är förlorat i stunden

Gå ut i grönskan

I stillhet

Sänk axlarna

Andas djupt in

Känn doften av våren

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-05-22 09:36



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack för din vackra stämningsfulla dikt!
2023-05-28

  Bibbi VIP
Skäm bort Dig och ha det bra!
2023-05-24

  Koloristen
"Livet sträcker ut en hand"

-Enkel, rak och stor poesi.
2023-05-22

  alicja lappalainen VIP
VÅREN I HJÄRTATS RUM..
2023-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP